top of page

Zo nu en dan worden er pups geboren in beide kennels, niet op grote schaal en altijd in de woonkamer. Deze pups zijn beschikbaar voor de juiste baasjes, die weten waar ze aan beginnen en de pup kunnen bieden wat nodig is. Onze pups groeien op in huislijke kring zodat ze al op jonge leeftijd bekend raken met geuren van de andere in huis levende honden. Zodra de oogjes open gaan en de pups beginnen rond te stappen worden ze rustig aan in de roedel geïntroduceerd. Daardoor leren ze al heel snel zich te gedragen als hond en maken zij zich de hondentaal eigen. Als mens kunnen we dit voor de ontwikkeling van de pups belangrijke stuk in de socialisatie niet aanleren. Pups die geen interactie gehad hebben met volwassen honden en mensen kunnen afwijkend gedrag gaan vertonen. Omdat je deze ontwikkeling niet meer in kunt halen is het dus heel belangrijk dat pups bij de moeder blijven tot 8 weken en ook met soortgenoten in aanraking komen.

 

De pups mogen de wijde wereld in op een leeftijd vanaf 8 weken en zijn dan ingeënt, gechipt en in het bezit van een uitmuntende stamboom, gezondheidsverklaring en koopovereenkomst.

De ouderdieren die wij inzetten hebben minimaal een ZG op show behaald en zijn gecontroleerd op Patella luxatie en oog afwijkingen en DNA getest op lens luxatie (PLL) alles conform de eisen van de rasvereniging Jack Russell Vrienden waar wij bij zijn aangesloten.

 

 Voor meer informatie kunt u vanzelfsprekend altijd contact opnemen.

bottom of page