Verwacht

Simply Red and White is een kleinschalige kennel, die heel af en toe maar een nest heeft.

De planning is voorjaar 2021 een nestje te gaan doen met Roisin zij is dan 4 jaar oud dus een mooie leeftijd aangezien dit ras de tijd nodig heeft om uit te groeien en zich ook geestelijk te ontwikkelen tot een evenwichtige hond.  De keus is wederom gevallen om naar Engeland te gaan voor een reu hopelijk kunnen we tegen die tijd weer zonder problemen het land in.

Mocht u interesse hebben  en willen wachten tot 2021 neem dan contact met mijn op zodat ik u op de lijst kan plaatsen, dit zal het enige nestje zijn van haar omdat ik maar 1 nest per teef doe , gezien de populatie is dat ook verantwoord zodat er niet te veel honden komen met dezelfde ouders.

Bedenkt wel dat een rood witte ierse setter geen rode ier is in een ander kleur het is een totaal ander ras en ze zijn zeker als pup en jong volwassen hond erg druk,  dus zeker niet geschikt voor iedereen.

De rood witte is vaak kleiner dan de rode ier en forser in bouw en hoofd.

 

Wij staan niet achter kruisingen van dit mooie ras met de rode ierse setter wat in sommige kennels gedaan wordt deze honden zijn vaak kleiner, fijner dan de rood witte hoort te zijn het is eigenlijk een rood ier in de kleur rood en rood wit en heeft niks met de rood witte ierse setter te maken. De selectie van deze honden om ze in te zetten in de fokkerij is eigenlijk alleen maar veldwerk waardoor je dus ook in karakter een ander hond krijgt die heel druk is en alleen maar overal achteraan wil jagen als je dit niet goed begeleid in de opvoeding wat dus niet eenvoudig is zonder enige kennis van zaken.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now