Verwacht

Simply Red and White is een kleinschalige kennel, die heel af en toe maar een nest heeft.

Roisin zal nog 1 nest gaan krijgen later dit jaar. Reu is gevonden en besproken in Engeland nu is het wachten op haar loopsheid en hopelijk gaat covid geen roet in het eten gooien. De verwachting is dat we dat later dit jaar we pups zullen hebben.

De pups worden gewoon in de woonkamer geboren en verblijven daar ook totdat ze mogen vertrekken naar hun baasjes. Ze groeien dus op met ander honden, en katten.

Mocht u geïnteresseerd zijn neem vrijblijvend contact met mijn op.

Onder de knop pups kunt u een impressie krijgen hoe het er hier aan toegaat.

 

Wij staan niet achter kruisingen van dit mooie ras met de rode ierse setter wat in sommige kennels gedaan wordt deze honden zijn vaak kleiner, fijner dan de rood witte hoort te zijn het is eigenlijk een rood ier in de kleur rood en rood wit en heeft niks met de rood witte ierse setter te maken. De selectie van deze honden om ze in te zetten in de fokkerij is eigenlijk alleen maar veldwerk waardoor je dus ook in karakter een ander hond krijgt die heel druk is en alleen maar overal achteraan wil jagen als je dit niet goed begeleid in de opvoeding wat dus niet eenvoudig is zonder enige kennis van zaken.